Bio Špaldová mouka hladká
Kód: 1168Detailní popis produktu
Bílá mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie:
- 1447 kJ / 341 kcal
- Tuky:
- 1,3 g
- z toho nasycené nemastné kyseliny:
- 0,2 g
- Sacharidy:
- 69 g
- z toho cukry:
- 1,0 g
- Vláknina:
- 3,6 g
- Bílkoviny:
- 11,6 g
- Sůl:
- 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky a krupice |
---|---|
země původu: | Česká Republika |
+ zálohovaná sklenice: | 13 kč |
nebo dones vlastní obaly: | zdarma :-) |