Soyka bio hedvábné tofu (250 g)
Kód: 1803Detailní popis produktu
Tak jemné a hladké tofu tu ještě nebylo! Dalo by se říct přímo hedvábné tofu! Tofu z bio-sóji, jeho jedinou ingrediencí je nigari (krystalizovaná mořská sůl).
Soyka Silken Tofu se vyrábí z geneticky nemodifikovaných BIO sójových bobů pěstovaných v Rakousku. Je vyráběna nejmodernějšími technologiemi, které jí zachovávají její vysoké nutriční hodnoty.
Výrobek neobsahuje lepek, konzervační látky, umělá barviva ani aromata.
Složení: Voda, sójové boby BIO* (11 %), nigari
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny tučně.
Průměrné výživové hodnoty ve 100g produktu
Energetická hodnota: | 295 kJ / 71 kcal |
Tuky (z toho nasycené mastné kys.): | 3,5 g (0,5 g) |
Sacharidy (z toho cukry): | 2,4 g (0,9 g) |
Bílkoviny: | 5,9 g |
Sůl: | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | ostatní chlazené |
---|---|
země původu: | Česká Republika |
+ zálohovaná sklenice: | 5 kč |