lyofilizované jahodové plátky
Kód: 2706Detailní popis produktu
Jahody jsou jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant a pomáhá neutralizovat negativní účinky volných radikálů na naše buňky. Díky nízkému glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny jahody pomáhají regulovat krevní cukr, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.
Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé!
Energie | 363 kcal |
Rostlinné tuky | 1,3 g |
Proteiny | 5,9 g |
Sacharidy | 75,5 g |
Vláknina | 12,8 g |
Sůl | 0,02 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce a zelenina |
---|---|
+ zálohovaná sklenice: | 13 kč |
nebo dones vlastní obaly: | zdarma :-) |