Bio Kakaové máslo BIO
Kód: 961Detailní popis produktu
Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Kakaové máslo BIO lze použít také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C).
Má velice jemnou čokoládovou vůni.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 3754/898 |
TUKY [g] | 99,8 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 57,0-68,7 |
SACHARIDY [g] | 0 |
z toho CUKRY [g] | 0 |
VLÁKNINA [g] | 0 |
BÍLKOVINY [g] | 0 |
SŮL [g] | k.A. |
SODÍK [mg] | k.A. |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pochutiny a čoko |
---|---|
země původu: | Ekvádor |
+ zálohovaná sklenice: | 13 kč |
nebo dones vlastní obaly: | zdarma :-) |